Tilmelding enkelt-sanger

Tilmeld dig som enkeltsanger og bliv en del af HKF-koret, som ledes af instruktør Peter Bom. HKF-koret skal arbejde med kormusik som rummer elementer og sangteknikker fra flere musikalske genrer. Til selve festivalen mødes HKF-koret til seks sessions, alle tilbydes derudover individuelt en clinic og kan overvære masterclasses med de deltagende kor.

Hovedstadens Korfestival foregår fra d. 20. til d. 22. september 2024, og HKF-koret mødes søndag eftermiddag i weekenden før selve festivalen og åbner materialet. Dette er søndag d. 15. september fra kl. 13.00 til 17.00.

Deltagerpris kr. 800,- (studerende kr. 600,-)
Prisen pr. deltager i 2024 er inklusiv kaffe/the hele weekenden samt festmiddag lørdag.

    Herunder tilmeldingsformularen for enkeltsangere til HKF 2024. Der er et loft på 32 sangere til fælleskoret: 12 sopraner, 12 alter, 8 tenorer/basser.

    Når en stemmegruppe er fyldt op, vil der blive lukket for tilmelding.
    Sopran- og altgruppen er nu fyldt op, men du kan komme på en venteliste hvis du har lyst. Skriv direkte til kontakt@peterbom.dk

    Når du har udfyldt og indsendt skemaet, bedes du indbetale deltagergebyret. Beløbet bedes overført til konto: reg. 1551 konto 11410669 – anfør venligst dit navn i meddelelsesfeltet. Når du har indbetalt, modtager du en bekræftelse om deltagelse. Deltagergebyret refunderes ikke.


    SopranAltTenorBas