Om festivalen

Hovedstadens Korfestival

Hovedstadens Korfestival er en weekend i sangens og samarbejdets navn med KORET i centrum. HKF er for ambitiøse kor i alle genrer, rytmiske såvel som klassiske, ensembler såvel som kirkekor. Det blev første gang afholdt i maj 2014, igen i september 2016 og  sidst i august 2018. Næste gang bliver i sensommeren 2020.

Ti kor og deres dirigenter får hver fire masterclasses med instruktører fra musikkens og teatrets verden, samt adgang til en række spændende clinics, der behandler alt fra sangteknik til kropskontakt. Det handler om at udvikle nye kompetencer i koret, blive inspireret til at gå andre veje og selvfølgelig blive bedre til det man allerede kan. Enkeltsangere kan melde sig til HKF-koret, som er sammensat til lejligheden. De ti kor er udvalgt af HKF komitéen.

Udover de faglige elementer, handler HKF om at etablere et fællesskab og netværk mellem kor, at styrke kormiljøet i Danmark og skabe større forståelse, interesse og samhørighed imellem kor.

HKF komitéen

Hovedstadens Korfestival drives af en gruppe frivillige korentusiaster, som alle er bosiddende i København. HKF er en stor festival og kræver en del forberedelse. Vi er derfor altid meget interesserede i nye, friske kræfter. Skriv en mail hvis du har lyst til at være med til at organisere HKF.

  • Tea Fogh Mortensen: er formand for komitéen og synger i Vokalkompagniet.
  • Malene Martini Clausen: Synger i Vokalkompagniet og står bl.a. for kontakten til instruktørerne.
  • Lise Lykke Christensen: Synger i Rechoired og står bl.a. for fundraising og kontakt til korene.
  • Majken Astrup: Synger i Rechoired og er bl.a  medansvarlig for kommunikation og forplejning.
  • Peter Bom: Dirigent for Rechoired og dirigent for HKF-koret. Han er bl.a. medansvarlig for fundraising.
  • Celie Mikkelsen: Synger i Melodinerne, er kasserer og bl.a. medansvarlig for kommunikation.

Se video fra Hovedstadens Korfestival i 2018

Kontakt

hovedstadenskorfestival@gmail.com

Find os på Facebook

I HKF passer vi godt på dine oplysninger

Databeskyttelsesforordningen sikrer, at oplysninger om dig ikke bruges til andet end det, du har givet godkendelse til. I vores tilfælde bruger vi dine oplysninger til at forberede og afvikle Hovedstadens Korfestival. Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet med festivalen. Herefter vil vi slette eller anonymisere dem på sikker vis.
Hovedstadens Korfestival (HKF) behandler følgende personoplysninger om deltagere i festivalen: Navn, e-mail samt i hvilket kor og hvilken stemmegruppe personerne synger. For enkeltsangere tilmeldt HKF-koret behandles desuden oplysninger om stemmegruppe og kor/sangererfaring.
Det er vigtigt for os, at du ikke er i tvivl om, at vi behandler disse oplysninger på betryggende vis. Derfor kan du læse vores Persondatapolitik her: Persondatapolitik HKF