Deltagelse i HKF 2020

Tilmelding som enkeltsanger

KUN PLADSER TILBAGE I HERREGRUPPEN

Tilmeld dig som enkeltsanger og bliv en del af HKF-koret. Koret ledes af instruktøren Peter Bom, og skal arbejde med kormusik som rummer elementer og sangteknikker fra flere musikalske genrer.

Som noget nyt mødes HKF-koret en eftermiddag i weekenden før selve festivalen og åbner materialet. Til selve festivalen mødes HKF-koret til seks sessions, alle tilbydes derudover individuelt en clinic og kan overvære 2 masterclasses med de deltagende kor i Store Sal.

For at kunne overholde pladsrestriktionerne ift. Covid19, vil HKF koret blive mindre end først planlagt. Derfor har vi besluttet at lukke for tilmelding i damegrupperne, men at holde tilmelding for herregruppen åben lidt endnu. På den måde kommer der balance i stemmegrupperne.

Du kan derfor kun ansøge hvis du er mand, vi holder tilmeldingen åben indtil pladserne er besat.

Pris
Prisen pr. deltager i 2020 er inklusiv kaffe/the hele weekenden samt festmiddag lørdag. Når tilmeldingen åbner 1. september 2019, kan du indtil d. 1. november 2019 tilmelde dig til en særlig EARLY BIRD-pris.

Normalpris (fra 1. november 2019 og indtil alle pladser er optaget): 
kr. 800,- (studerende kr. 600,-)

EARLY BIRD (udløbet): kr. 700,- (studerende kr. 500,-)

Gå til tilmeldingssiden her: Ansøgning enkeltsanger

Tilmelding som kor

Som kor skal I minimum være 12 deltagende sangere og gerne jeres dirigent. I får fire masterclasses samt mulighed for individuelt at vælge jer ind på én clinic.

Pris
Prisen pr. deltager i 2020 er inklusiv kaffe/the hele weekenden samt festmiddag lørdag. Når tilmeldingen åbner 1. september 2019, kan du indtil d. 1. november 2019 tilmelde dig til en særlig EARLY BIRD-pris.

Normalpris (fra 1. november 2019 frem til tilmeldingsfristen 1. februar 2020 – udløbet):
kr. 700,- (studerende kr. 500,-)

EARLY BIRD (udløbet):
kr. 600,- (studerende kr. 400,-)

Korenes dirigenter deltager gratis.

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig som kor til Hovedstadens Korfestival 2020.

Vær opmærksom på at der vil blive taget billeder og video under hele HKF, som kan blive brugt i formidlingen af festivalen.