Clinics

Instruktørerne til clinics i 2020 er endnu ikke fundet, men her kan du se instruktørerne fra 2018.

Lars Storck

RYTME-IMPRO

Svedige Grooves & Mooves… På denne clinic med energibundtet Lars Storck garanterer vi at smilet kommer frem på læben og at pulsen ryger op. Lars kan noget helt særligt med groove og polyrytmik, så hvis du har lyst til at give den gas med krop og stemme, så er det lige en clinic for dig. Læs mere om Lars Storck.

Maria Kynne

Bulgarsk sang

På denne clinic vil du blive introduceret til bulgarsk sang. Flere kor i Danmark har allerede specialiseret sig indenfor genren, og man forstår godt hvorfor… Meget tætte klange, en spontan og ekspressiv tone og rytmer i alt andet end 4/4. At Maria Kynne underviser på denne clinic er et scoop – på alle måder. Læs om Maria Kynne.

Medde Lykke Vognsen

Sangerkrop

Har du din krop med dig når du synger? Hvad betyder grounding og balance for din stemme? Ved du hvordan du bedst får fat i din kerne og din kernelyd? På denne clinic skal vi arbejde med ’Sangerkrop’ begrebet, hvor Medde vil guide os kompetent og nænsomt med masser af fysiske øvelser og brugbare tips ift. sund(ere) stemmebrug. Læs om Medde Lykke Vognsen.

Bonnie Denise

Beatboxing

Beatboxing vinder mere og mere frem indenfor kormusikken. Du har måske allerede prøvet at falde i svime over nogle af de fantastiske vokalgrupper som bruger beatboxing som bærende element. På denne clinic får du mulighed for at snuse lidt til teknikken, hvordan man udnytter mikronfonlyden optimalt, og hvordan man frembringer de forskellige lyde og effekter. Denne clinic fokuserer på beatboxing for begyndere. Læs om Bonnie Denise.

Poul Emborg

Klassisk sang

Vi har flere gange haft glæde af Poul Emborg som instruktør på HKF, og nu har du en unik mulighed for at opleve en clinic med klassisk sang og sangteknik på programmet. Poul stiller bl.a. skarpt på intonation, klangfarver, teknik og puls. Kom og vær med når han deler ud af sine mange guldkorn fra en lang og spændende karriere indenfor den klassiske musik. Læs om Poul Emborg.